voedingscoach simone van start in lettele

Volgens eigenaresse Simone Groot Koerkamp is overgewicht niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. “Met ons afslankprogramma leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon in de dagelijkse leefgewoonten te hanteren. Samen met mijn zus Maaike coach en ondersteun ik mensen bij het bereiken van het door hen gewenste streefgewicht. We zijn beiden gediplomeerde afvalcoaches en ervaringsdeskundigen. Wij geven begeleiding in het vervangen en aanpassen van oude ongezonde, voor verstandige en verantwoorde eetgewoonten. We hebben wekelijkse meetings, evaluaties en weegmomenten. Twee zaken die hierbij nog belangrijk zijn: het programma staat garant voor ‘gezond snel’ en blijvend resultaat én wij blijven minimaal een jaar beschikbaar voor ondersteuning, óók nadat de gewenste resultaten zijn bereikt.”

Maaike: “Wij hebben ons gespecialiseerd in het PowerSlim concept. Kenmerkend voor PowerSlim is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. Simone: “Vooral de begeleiding, het coachen van het individu, wordt door de cliënt als heel prettig ervaren. Wij zorgen ervoor dat je je bewust wordt van wat hetgeen gegeten wordt en tevens leren wij je wat je moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad. Dat kan toch gebeuren? We zijn en blijven mensen en moeten ook zeker van het leven genieten!”

PowerSlim is géén dieet, zo benadrukt Simone. “Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.”

Voor meer informatie kijk op staging2.voedingscoachsimone.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.