vluchtelingenwerk zoekt taalvrijwilligers in raalte

VluchtelingenWerk Oost Nederland biedt de inburgeringscursussen in Raalte aan. Hiervoor worden taalvrijwilligers (klassenassistenten en taalcoaches) gezocht, die inburgeraars extra ondersteuning bieden tijdens de inburgeringscursus.

Als klassenassistent bent u tijdens de lessen aanwezig om de NT2 docent te ondersteunen. U begeleidt cursisten tijdens de uitvoering van opdrachten, stimuleert hen in het spreken van het Nederlands en coacht hen tot en met het inburgeringsexamen. Gezocht worden klassen-assistenten voor de woensdagochtend. Ook zijn taalcoaches nodig, die als aanvulling op de lessen, individuele taalbegeleiding willen geven aan de cursist, ca. 1,5 uur per week, op een tijdstip dat u en de cursist uitkomt.

Interesse? Neem dan voor meer informatie contact op met Anja Schuttrups, via aschuttrups@vluchtelingenwerk.nl. U kunt ook meer informatie vinden op de website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.