vijfde editie santarun in aantocht

In de vorige vier edities konden we met bijdragen van de renners die een Kerstmanpak kochten, de bijdragen van ondernemers en organisaties en de opbrengsten van de Santarunloterij steeds meer kinderen plezieren. Dit jaar zijn op 5 december meer dan 450 kinderen blij gemaakt met de opbrengst van de Santarun 2016.

Tussen de ijsbaan die er dit jaar op de Grote Markt is en de Plaskerk, is er om 16.00 een grandioze warming up door Life Style, waarna de deelnemers een kort parcours door het dorp lopen. De sfeer wordt opperbest door alle activiteiten die er die middag in het dorp zijn. Dus je bent in een prima sfeer goed bezig voor jezelf en voor anderen.

Op die dag sluit ook de lotenverkoop. In de weekenden vooraf worden in het dorp loten verkocht voor maar €2,- die kans geven op prijzen als een jaar lang gratis brood; een fraaie karafset, dinerbonnen, een hotelovernachting. De trekking vindt plaats op 3 januari.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.