veltmaat langer bij sv raalte

Het bestuur van SV Raalte heeft het contract met hun hoofdtrainer Christiaan Veltmaat met een jaar verlengd. Voorzitter van de afdeling voetbal Paul Velsink zegt zeer tevreden te zijn en roemt met name ook de inzet van Christiaan Veltmaat voor de gehele vereniging. Naast het trainen en coachen van het eerste elftal is  hij ook verantwoordelijke voor de opzet en operationele invulling van het technisch beleidsplan samen met hoofd van de technische commissie David Lindeboom. We verwachten hiermee de ingeslagen weg te kunnen continueren en onze doelstelling van een stabiele vierde klasser te bereiken.    

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.