vakantiegastouders gezocht voor kinderen uit berlijn

Daarom zoekt Pax Kinderhulp vakantiegezinnen die tijd en aandacht kunnen geven aan een kind voor wie dit thuis niet weggelegd is.
Een gastgezin kan voor een Berlijns kind een lichtpuntje betekenen in het grijze bestaan van alledag. De waarde van drie weken huiselijke gezelligheid, een beetje aandacht, geduld en vooral liefde, laat zich vooral uitdrukken in ‘bagage voor later’.

Interesse?
Een kind even op adem laten komen in een warm gezin? Belangstellenden die plaats hebben voor een kind kunnen vrijblijvend informeren bij Miny en Johan Besten (johan.besten@paxkinderhulp.nl) of de site bezoeken staging2.paxkinderhulp.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.