uitnodiging luttenberg 700 proost op het jubileumjaar

“We staan op de drempel van 2018! Het langverwachte feestjaar gaat beginnen. We hebben de afgelopen twee jaar niet stilgezeten; er zijn ideeën gespuid, plannen gesmeed, werkgroepen gevormd, subsidies aangeboord, vele uren vergaderd en overlegd, offertes aangevraagd, stukjes geschreven, kostuums genaaid, de pers opgezocht en we zijn er nog niet.

Máár: iedereen mag zien dat Luttenberg haar 700ste verjaardag viert! Daarom zetten we als aankondiging én uitnodiging langs alle invalswegen van ons dorp borden met ons mooie logo en motto: “n bult te vier’n!”

Heft u met ons het glas op een geslaagd jubileumjaar? We nodigen u uit voor een gratis drankje in de nieuwjaarsnacht, in gemeenschapscentrum Elckerlyc, om 01.00 uur op 1 januari 2018! Graag willen we, het bestuur van Luttenberg 700 : Renate Grefelman, Henk Holtmaat, Leo KleineToereers, Berd Koggel, Arend Jan Koning, Gerben Oosterlaar, Eric van Breen, Wouter Reimert en Jenneke van Doesburg, u een goed nieuwjaar wensen! Proost!”

Update, nagezonden: “In overleg met de plaatselijke horeca is toch besloten dat Elckerlyc niet open gaat in de nieuwjaarsnacht. Het toasten op 2018 moeten we dus in eigen kring doen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.