tweede plaats voor twima letttele op nk twirl

Jessica en Rianne lieten zien waar ze het hele jaar keihard voor getraind hadden. De supporters zagen dat hun routine bijna vlekkeloos verliep, maar het is en blijft een jurysport, dus afwachten maar. Tijdens de aansluitende prijsuitreiking zat de spanning er goed in. De jury kon het optreden van Jessica en Rianne waarderen en dat werd bekroond met een tweede plaats. Een mooie afsluiting van een jaar van keihard trainen.

Namens Twima Lettele was ook Rianne Haverkamp van de partij met haar solo 2 baton. Na een jaar van trainingen, wedstrijden en voorrondes was het zondagochtend tijd om haar routine te laten zien. Ze liet zich van haar beste kant zien en verdiende daarmee een dertiende plaats, wat natuurlijk al een prestatie op zich is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.