tweede editie van muziek maak middag in hoftheater

Altijd al eens op een trombone willen blazen, djembé willen spelen, op een cello willen strijken of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de tweede Muziek-Maak-Middag. Muziek Netwerk Salland organiseert dit muzikale feestje met een hele groep muziekverenigingen, muziekdocenten en muziekscholen.

Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle basisschoolleerlingen gratis meedoen aan een muzikale quiz en diverse workshops, zoals Kinderen voor Kinderen liedjes zingen, musical, djembé spelen, muziek maken met een ‘loopstation’, gitaarspelen, strijkersworkshop en nog veel meer. Daarnaast zijn er veel muzikale optredens, zowel op het grote podium als in een kleine zaal. Veel leerlingen treden op, maar ook de grote verenigingen laten van zich horen.

Om een goed overzicht te krijgen van de muzikale mogelijkheden die de gemeente Raalte biedt is er een informatiemarkt. Muziekdocenten, verenigingen en muziekscholen presenteren zich en laten zien wat zij in de aanbieding hebben. Natuurlijk mogen alle instrumenten bespeeld en geprobeerd worden.

De Muziek-Maak-Middag is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente Raalte, Stichting Roelofs-Dijkslag, Muziekhuis Spannenburg, Joop van den Enk en het Muziek Netwerk Salland.

Zie verder staging2.muzieknetwerksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.