tweede editie jumbo kamphuis crossloop in hoonhorst

Start en finish zullen wederom zijn op het sportpark en het parcours heeft een paar kleine wijzigingen ondergaan om het nog mooier te maken. Iedereen die sportief is kan zich voor de diverse afstanden inschrijven. Het is een laagdrempelig loopevenement, je hoeft beslist geen goede loper te zijn om mee te doen. Juist om die reden is er in Hoonhorst ook een “Sallandse Uitdaging”.

Sallandse Uitdaging
Kan ik het wel … of toch niet? Weer die twijfel. De organisatie schrijft: “Hmmm. Ik heb altijd 5 km hardgelopen, maar nu wil ik toch iets meer; het liefst 10. Maar heb ik het in me, kan ik het conditioneel…? Ja hoor! Je kunt het. En je gaat het gewoon doen. Samen met ons elkaar loop je de ‘Sallandse Uitdaging’. Zonder tijdsdruk, want het gaat alleen om het finishen. Met gelijkgestemden; dappere mannen en vrouwen die het aandurven. En zonder gezichtsverlies, want meedoen is al een overwining. Iedereen die 5 kilometer kan hardlopen, maar weet dat ‘ie meer in zijn mars heeft.”

De 10 kilometer start om 10.30 uur. De kidsrun start om 10.40 uur, de 2,5 km jeugdloop om 11.50 uur en de afsluitende 5 km begint om 12.15 uur. De prijsuitreiking is telkens direct na de betreffende afstand. Jeugdige deelnemers krijgen een JKC-kachel FM-polsbandje als ze meedoen. Wie wil dat nu niet?

Meer over het inschrijven zie staging2.mijninschrijvingen.nl en staging2.sallandscrosscircuit.nl. Je hoeft geen deelnemer te zijn aan het Sallands Cross Circuit om met de Jumbo Kamphuis Crossloop mee te doen. De organisatie is ook dit jaar in handen van de commissie vanuit de VV Hoonhorst, onder leiding van Severan Kroes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.