ttv wijhe organiseert 2 open zondagen

Dynamictennis is een relatief nieuwe sport die wordt gespeeld met een kort, licht racket en een speciale foambal met het formaat van een tennisbal; uitermate lichte materialen dus met weinig fysieke belasting. Het speelveld heeft de afmetingen van een badmintonveld. Dynamic tennis is geschikt voor jong en oud en kan worden gespeeld als enkel- en dubbelspel. De sport is gemakkelijk aan te leren. Op de website van TTV Wijhe (staging2.ttvwijhe.nl) is ook een video te zien van dynamictennis.

Open dag tafeltennis op zondag 17 december
Op zondagmiddag 17 december biedt de vereniging gelegenheid om kennis te maken met tafeltennis. Die middag zijn er verschillende activiteiten, zoals: een demonstratie met uitleg over spelen met effect, een spellencircuit, gelegenheid om zelf te spelen en minitafeltennis. Voor beide sporten zijn alle materialen aanwezig, staat de koffie klaar en wordt voor kinderopvang gezorgd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.