ttv heino trots op koninklijke onderscheiding onvermoeibaar lid henk roeke

Als onvermoeibare vrijwilliger, die heel veel betekent en heeft betekend voor de tafeltennisvereniging in Heino en voor de samenleving van Heino is deze onderscheiding meer dan verdiend. Dankzij de inzet van Henk voor de tafeltennisvereniging heeft Heino een bloeiende tafeltennisvereniging.

Hij was in 1983 de motor voor het realiseren van een eigen clubgebouw, het Roekenest (naar Henk Roeke genoemd vanwege zijn grote bijdrage hieraan). Ook voor het onderhoud in 1988 en het realiseren van een nieuw clubgebouw, na een brand in 2001, heeft hij zich bijzonder ingespannen.
Nu speelt hij nog steeds een grote rol als het gaat om het rendabel houden en het beheer van het clubgebouw.

Op sportief vlak was de heer Roeke jarenlang actief bij TTV Heino. Hij was van 1983 tot 2014 trainer voor de jeugd en was daarnaast ook begeleider van diverse jeugdteams.

Sinds 2005 is hij lid van het bestuur. Vanuit die functie is of was hij lid en /of voorzitter van verschillende commissies zoals; Jeugdcommissie, Technische commissie, Onderhoudscommissie en Kantinecommissie

Henk Roeke is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.