tip van energieloket salland ledlamplicht doe het

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Een LED-lamp is in aanschaf duurder. Maar de lamp heeft zich binnen een jaar terugverdiend. Hij verbruikt namelijk meer dan de helft minder stroom. Een LED-lamp geeft minstens net zo mooi licht als de aloude gloeilamp. Je kunt de LED-lamp met gemak op plaatsen krijgen waar je tot op heden heel moeilijk fatsoenlijk licht kon krijgen. LED is ook gewoon dimbaar. De LED-lamp geeft geen warmte af. En de LED-lamp gaat heel lang mee.

Het voelt gek een nu nog goede lamp te vervangen voor een LED-lamp, dus als dat als een dief van je eigen portemonnee voelt, doe dat dan lekker maar niet. Maar als je de lamp níet vervangt, dán ben je eigenlijk pas écht dief van je eigen portemonnee. Maar omdat die winst via de eenjarige stroomafrekening gaat, lijkt dat niet zo…

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.