tip van energieloket salland kruip s avonds op de bank lekker tegen elkaar aan

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

Een beetje spelen met temperatuur in een huis, denk daar eens goed over na. Het is inderdaad zo dat de verschillende bewoners van een huis een andere temperatuur heerlijk vinden. Beide wensen inwilligen kan niet. Maar het is handiger de koukleum extra kleren aan te laten trekken dan de warme persoon in de korte broek te laten zitten.

Bedenk ook dat een warme ruimte je inactief maakt, loom, hangerig. Niet erg voor als je voor de tv hangt. Maar onhandig als je nog wat actiefs wil, een boek lezen of zo.

Lekker tegen elkaar aan kruipen is misschien nog wel de beste oplossing. De koude persoon leent dan wat warmte van de warme persoon. En wie weet waar dat allemaal nog meer goed voor is 😉

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. De scan geeft kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen en geeft inzicht in zelf opwekken. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.