tip van energieloket salland kies een lichter behangetje

Energieloket Salland komt iedere week met een energietip. De energievakmannen van het loket dragen die aan. Zij komen over de vloer bij mensen met een energievraag. De tips zijn daarom vaak van praktische aard.

We zijn helemaal gewend geraakt techniek naar onze hand te zetten, zo gewend, dat we heel vaak niet meer denken aan natuurlijke oplossingen. Terwijl die altijd veel aangenamer zijn. Zo is dat met licht ook. Je kunt – helemaal nu met LED – tot bijna op de bladzijde van je leesboek precisielicht organiseren. Maar natuurlijk licht blijft beter. Licht komt binnen via ramen, een mooie solartube kan ook. Vervolgens reflecteert dat licht zich verder het huis is. Zo’n solartube heeft daarom spiegels in zijn wand tussen dak en lichtplaats. In je huis werkt lichtgekleurd behang. Dat reflecteert het licht het beste verder. Dat geldt ook als de mode voorschrijft dat donker behang in is. Trek je daar dan even niets van aan…

Gratis energiescan
Woningeigenaren in de gemeenten Olst-Wijhe en Raalte krijgen een gratis energiescan als ze serieuze plannen hebben de energierekening terug te brengen. Een gedetailleerder advies kost geld, maar betaalt zich terug door een lagere energierekening.

De scan geeft inzicht in mogelijkheden van energiebesparing en opwekking. Je moet je wel voorbereiden, dat bespaart de vakman tijd, maar het geeft ook aan dat je serieus nadenkt over aanpassingen.

De scan levert kansrijke opties, de zogenaamde quick wins, voor besparen op en geeft inzicht in zelf opwekken. Je kunt naar aanleiding van die eerste scan ook een gedetailleerder extra adviestraject ingaan. Dat kost geld, maar je krijgt tevens de garantie dat je die kosten terug gaat verdienen via een lagere energierekening.

Klik hier voor een checklist die je daarvoor moet invullen. Neem daarna contact op met het energieloket via
energieloketsalland@gmail.com
06-82119122

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.