tiende editie kerstkransje haarle de palthetoren bijna aanraken

De deelnemers wandelen een route van circa vijf kilometer en komen onderweg langs diverse locaties met muziek en activiteiten voor jong en oud. Dit jaar is er speciale aandacht voor de Palthetoren. De deelnemers komen zo dichtbij, dat ze hem ‘bijna kunnen aanraken’.

De startlocatie is te vinden aan de Kerkweg in Haarle (aangegeven met borden). Starten is mogelijk tussen 11.00 en 13.30 uur. De route voert vanuit het dorp Haarle richting Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Onderweg zijn er optredens/demonstraties/acts van midwinterhoornblazers en – makers, Rhythm of Faith, toneelvereniging Ons Genoegen, mannenkoor Germania, Drumband Raalte, decorbouwgroep Kalefater Living Statues, Popkoor Puur, The Swinkling Stars, sneltekenaar Thijs Wessels, Kerstkoor Colmschate, Hondenschool Slooijer en Dweilorkest De Droadnagels.

Scouting Albaldah zorgt voor een leuke kinderactiviteit, middenin de natuur. De arrenslee en de kerstman maken het plaatje compleet. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Carnavalsvereniging ‘De Sukkewottels’ en Handbalvereniging Haarle zorgen voor een hapje en een drankje.

Zoals al eerder gezegd is er speciale aandacht voor de Palthetoren; het juweeltje van de Sprengenberg. Deze villa is altijd vanaf een afstand te bewonderen, maar nu is er een eenmalige kans om door de poort van de Palthetoren te lopen en deze van zeer dichtbij te bekijken. Stichting Marke Haarle zal hierbij de geschiedenis van de Palthetoren uit de doeken doen.

De deelnamekosten bedragen 5 euro per persoon (inclusief een afdracht aan Support for Nature). Parkeren is gratis. Meer informatie op staging2.kerstkransjehaarle.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.