team sukerbiet haalt weer alles van stal voor de acon kerstwandeling

Door de diverse activiteiten, met name voor de kinderen, is deze wandeling uitermate geschikt voor een dagje vermaak voor het hele gezin. Er is een gezinsroute van bijna 4 kilometer en voor de echte wandelaars 8 of 12 km. Bij de start krijgt iedereen een kerstmuts, zodat je goed gemutst aan de wandeling kunt beginnen.

Onderweg kom je diverse figuranten tegen, die je de weg naar de stal wijzen: de drie koningen, die zelf de weg een beetje kwijt zijn, de Kerstman, fladderende engelen, midwinterhoornblazers, een heraut en de echte herder met de schaapskudde. Kortom, voor elk wat wils. De sterren geven de route aan en tevens is er een puzzeltocht voor de kleintjes. Uiteindelijk komt iedereen bij de grote ster boven de kerststal aan voor een meet and greet met Maria en Jozef (verzorgd door Plankenkoorts). Daar kunt u zich warmen aan de diverse vuurkorven, onder het genot van koffie of glühwein en gezang van Voices. Voor de kinderen zijn er gratis pannenkoeken en ranja en een ritje met een van de koetsen van de menvereniging.

Voor de grotere wandelaars zijn er twee extra lussen van ca. 4 km extra uitgezet, zodat je 4, 8 of 12 km kunt wandelen. De start is aan de Oude Dijk 1 en vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom. Toegang voor volwassenen is 5 euro en voor de kinderen 2 euro. Het volledige inschrijfbedrag komt ten goede aan de goede doelen, waaronder het KWF en ALS. De organisatie verwacht een grote opkomst, dus kom op tijd. Kijk op staging2.teamsukerbiet.nl voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.