Home / archiefcentraal / sv broekland verbindt sponsoren

sv broekland verbindt sponsoren

Salland Installatieservice rijdt in bedrijfsauto’s van Autocentrum Cents B.V. uit Ommen. De auto’s zijn beletterd door Dsignmakers reclamebelettering en interieurdecoratie uit Broekland. Voor hun steun aan de sportvereniging zijn de heren Michel Marsman (Salland installatieservice), Remko Verheijen (Cents BV) en Ben Nieuwenhuis (Dsignmakers) in de bloemen gezet door de voorzitter van de sponsorcommissie, Dinand Vosman en de voorzitter van SV Broekland, Jos Elshof.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.