Home / archiefcentraal / succesvol najaarsseizoen ttv olst

succesvol najaarsseizoen ttv olst

Team drie werd kampioen in de 5e klasse, team twee kampioen in de 3e klasse en team één kampioen in de 1e klasse. Team één bereikt hierdoor de promotieklasse, iets dat nog niet eerder bereikt is. Team één bestaande uit (foto v.l.n.r. Idse de Jong, Anne de Jong & Javier Buiza) wonnen de competitie met 73 punten tegenover nummer 2 met 59 punt. 30 punten hiervan zijn te danken aan Idse de Jong die alle 30 wedstrijden gespeeld heeft en ze ook allemaal heeft gewonnen.

TTV Olst noemt het een top prestatie. Zij zullen zich vanaf eind januari volgend seizoen weer mogen bewijzen. Volg de laatste ontwikkelingen via Facebook https://www.facebook.com/TTV-Olst-397461463655585/ en/of onze website http://ttvolst.olstenwijhe.nl/ 

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.