stem op het goudhaentje van 2017

De stem van het publiek weegt dit jaar even zwaar als het oordeel van de jury.

Het Goudhaentje is dé prijs voor een initiatief uit de Gemeente Raalte dat bijdraagt aan inwonersparticipatie. De drie genomineerden voldoen aan de voorwaarden voor nominatie: ze zorgen ervoor dat onze gemeente een nog betere plek wordt om te wonen en ze zijn onderscheidend en inspirerend. Jurylid Gert Nijhoff : “Endona Heeten is een vernieuwend initiatief, duurzaam en toekomstgericht. Het wordt gedragen door een hechte Sallandse gemeenschap.” Jurylid Jos Alferink zegt over Stichting LEF: “Een club mensen die zich op een inspirerende en sportieve manier inzet voor gezinnen waarin gezondheid niet meer vanzelfsprekend is.” Volgens jurylid Marja Eilert is Stichting Luttenberg Woont ook een goede kanshebber: “De Stichting zorgt voor zelfredzaamheid. Door wonen voor jong en oud te combineren wordt ook nog eens een sociaal isolement voorkomen.”

Stem uitbrengen
U kunt tot woensdag 3 januari 2018 online uw stem uitbrengen. Dat kan op staging2.raalte.nl/stem-op-het-goudhaentje-2017. De genomineerden stellen zich op deze pagina ook nog voor in een filmpje. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Raalte op donderdag 4 januari 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt. Naast het felbegeerde beeldje, ontworpen door een lokale kunstenaar, sleept de winnaar ook een mooie cheque van €1000,- in de wacht. Het geld vormt een positieve impuls voor de ontwikkeling van het initiatief.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.