steenkoud het nieuwe jaar in met bakkerij van der most nieuwjaarsduik

De Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik wordt voor het vijfde achtereenvolgende jaar georganiseerd op initiatief van Bakkerij van der Most en de vrienden van de Sprokkelaars. Beide partijen zorgen dat de deelnemers niets tekort komen. Bij het zwembad staan verschillende verwarmde tenten, waarin de deelnemers zich kunnen omkleden en er wordt gezorgd voor een warming up om de spieren goed warm te maken. Na de gedurfde duik kunnen de deelnemers zich opwarmen met een warme versnapering.

De opbrengst van de komende editie komt volledig ten goede aan Sociaal Steunpunt Kerken. Het steunpunt helpt tussen de 45 en 50 huishoudens uit Lemelerveld en omgeving die het moeilijk hebben. Dat gebeurt onder andere met de jaarlijkse kerstpakkettenactie en met financiële ondersteuning van de betreffende huishoudens.

Natuurzwembad Heidepark is vanaf 13.00 uur geopend. Deelname aan de nieuwjaarsduik kost bij voorinschrijving 2,50 euro per persoon en bij inschrijving op de dag van de duik 5 euro. De meest ludieke duiker maakt kans op 50 euro aan waardebonnen van Bakkerij van der Most. Aanmelden voor de nieuwjaarsduik? Ga dan naar staging2.nieuwjaarsduiklemelerveld.nl. Volg de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik ook op facebook en via twitter (@Durfteduiken).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.