Home / archiefcentraal / spinning marathon van team salland dhuzes in raalte

spinning marathon van team salland dhuzes in raalte

Iedereen kan een, twee of drie uur op een spinning bike stappen. Op een groot scherm kunnen de deelnemers, al trappende, ervaren hoe het is om een zware berg te beklimmen.

De deelnamekosten bedragen 15 euro per uur (inclusief een broodje Alp d’HuZes en een consumptie). Het geheel wordt omlijst met verschillende activiteiten, zoals: de introductie van het nieuwe Les Millls lesprogramma en het Feelgood Family Event met medewerking van Overesch Biologische groenten, Kokkie Bikes, diëtiste Angela Schokker, familie van Clown Knapie (voor de kleintjes), Team Heino d’HuZes (met biologische worsten van Neimeijer) en als klap op de vuurpijl de ‘altijd prijs’-actie Pluk de fiets.

Een liveband zorgt voor muziek. Iedereen, jong en oud, is welkom. De Spinning marathon begint om 9.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Het Feelgood Family Event gaat tot zeker 14.00 uur door. Inschrijven kan via www.salland-dhuzes.com

Lees ook

Raalter college akkoord met bestemmingsplan voor locatie Marissink

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met het bestemmingsplan voor plan Marissink …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.