spinning marathon van team salland dhuzes in raalte

Iedereen kan een, twee of drie uur op een spinning bike stappen. Op een groot scherm kunnen de deelnemers, al trappende, ervaren hoe het is om een zware berg te beklimmen.

De deelnamekosten bedragen 15 euro per uur (inclusief een broodje Alp d’HuZes en een consumptie). Het geheel wordt omlijst met verschillende activiteiten, zoals: de introductie van het nieuwe Les Millls lesprogramma en het Feelgood Family Event met medewerking van Overesch Biologische groenten, Kokkie Bikes, diëtiste Angela Schokker, familie van Clown Knapie (voor de kleintjes), Team Heino d’HuZes (met biologische worsten van Neimeijer) en als klap op de vuurpijl de ‘altijd prijs’-actie Pluk de fiets.

Een liveband zorgt voor muziek. Iedereen, jong en oud, is welkom. De Spinning marathon begint om 9.00 uur en duurt tot 12.00 uur. Het Feelgood Family Event gaat tot zeker 14.00 uur door. Inschrijven kan via staging2.salland-dhuzes.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.