sloop van oortwijn panden van start

Vanaf 5 december plaatst het sloopbedrijf hekken om de panden. Vervolgens beginnen de slopers met de sanering van asbest in de gebouwen. Na de jaarwisseling worden de daken verwijderd. Halverwege februari moet de sloop zijn afgerond en begint de bouw van de woningen. De uitvoerders proberen de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken.

Op Project Oortwijn zijn nog twee kavels van elk 334 m2 te koop. Bewoners kunnen hier naar eigen inzicht een huis op zetten, als helft van een twee-onder-één-kap. Het is ook mogelijk om een vrijstaande woning de samengevoegde kavels te zetten.

Voor meer informatie kunt u kijken op Plan Oortwijn op Facebook: https://nl-nl.facebook.com/projectoortwijn/ 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.