sintshowpaleis vulde hoftheater acht maal

Het verhaal draaide ditmaal om een onbetrouwbare snoepbaron die probeerde om de Sint te dwarsbomen. Dat kan natuurlijk zo maar niet. Gelukkig kwam alles goed en verdwenen de boeven achter slot en grendel. Het was alweer zestiende achtereenvolgende jaar dat het Raalter collectief een show presenteerde.

Pietenband Op Stoom heeft inmiddels ook een nieuwe cd uitgebracht: ‘Liedjes over Sinterklaas’. Die is te vinden op iTunes en andere downloadsites. De Pietenband bracht in het HOFtheater zelfs een cover van ‘Annie uut de bochte’ van Bökkers ten gehore. In dit geval heette het nummer ‘Kannie door de schoorsteen’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.