sander poll nieuwe hoofdtrainer sc overwetering

Sander Poll is momenteel speler en assistent-trainer bij Colmschate. Hij heeft in het verleden jeugdselectie elftallen onder zijn hoede gehad. Als hoofdtrainer begint hij volgend seizoen in Olst aan zijn eerste grote uitdaging. Hij stopt daarmee met zijn rijke actieve voetbalcarriere waarbij hij onder andere een succesvolle periode in het eerste van Rohda Raalte kende. In het dagelijks leven is Poll Docent Lichamelijke Opvoeding en Dienstverlening & Producten.

Poll volgt bij Overwetering Robert Slinkman op die, na een periode van drie seizoenen, de club gaat verlaten. Slinkman wordt komend seizoen hoofdtrainer bij WZC Wapenveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.