sallandse senioren smullen van gratis kerstdiner

Na een succesvolle editie in 2016 besloot ZGR om het kerstdiner dit jaar grootser aan te pakken. Op maar liefst vier verschillende locaties in Raalte, Heeten en Lemelerveld organiseerde de zorg- en welzijnsorganisatie in het hart van Salland deze week een gratis kerstdiner. Op die manier konden nog meer Sallandse senioren genieten van een gezellig samenzijn.

Ook dit jaar maakte ZGR daarbij dankbaar gebruik van de kerstpakketten van Jumbo Supermarkten. Het familiebedrijf doneert voor het vierde jaar op rij een groot aantal kerstdiners aan diverse goede doelen in Nederland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.