salland clubactie bezorgt sportclubs extra inkomsten

Het idee van de Salland Clubactie is eenvoudig: voor ieder clublid dat zich bij Salland verzekert óf al bij Salland verzekerd is, ontvangt de club een bepaald bedrag. En het clublid zelf ontvangt korting op de aanvullende verzekeringen. Op die manier gaat iedereen erop vooruit. Inmiddels doen al ruim 100 verenigingen mee aan de Clubactie. Afgelopen jaar haalden zij een totaalbedrag van ruim €36.000,- op voor hun verenigingen.

De Salland Clubactie is er voor alle sportverenigingen in de regio Salland. Of het nu gaat om een voetbalclub of een wijkvereniging voor jeu de boules. “Het mooie daarvan is dat een zeer brede groep mensen mee kan doen aan de actie”, vertelt Bas van der Linden, marketeer bij Salland Zorgverzekeringen en bedenker van de actie. “Dat past bij onze missie om beweging – net als zorg – voor iedereen toegankelijk te maken en te houden.” 

Verenigingen die meedoen aan de Clubactie hebben een vaste contactpersoon bij Salland. Daarnaast ontvangen clubs alles wat maar nodig is voor het communiceren over de actie aan hun leden: folders, posters, een webpagina en e-mails. Het vraagt daarom nauwelijks tijd van de vrijwilligers bij de club. Kortom: een laagdrempelige manier om niet alleen de sportieve, maar ook de financiële toekomst van de club te stimuleren.

Meer informatie over de Salland Clubactie is te vinden op: staging2.salland.nl/clubactie

Walter Wind (CRT Raalte, 500 leden): “Door deelname aan de Clubactie kunnen onze verzekerden kosteloos een bijdrage leveren aan onze Sallandse vereniging en aan een Sallandse zorgverzekeraar. Als wielerclub kunnen we hierdoor onze jeugdactiviteiten verder vormgeven.” 

Martijn Smit (Rohda Raalte, 1450 leden): “Wij vinden het mooi dat iedereen profiteert. De lijnen met Salland zijn kort en de communicatie open en eerlijk. Met de opbrengst van dit jaar zijn we van plan om nieuwe dug-outs aan te schaffen.”

Mark Wonnink (Blauw-Wit ‘66, 650 leden): “Naast het voordeel voor onze leden, biedt Salland met haar zorgverzekering ook dekking die interessant is voor onze leden, bijvoorbeeld voor fysiotherapie.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.