ruim 350 mutsjes gebreid tegen eenzaamheid in raalte

Het initiatief komt vanuit de kernteams. Binnen de gemeente Raalte heeft ieder dorp een eigen kernteam. In een kernteam zitten inwoners uit het dorp of de buurt en medewerkers van zorg- welzijns- en vrijwilligersorganisaties. Samen zetten zij zich in om de leefbaarheid in het dorp te vergroten. Zo kijken ze naar hoe het in het dorp gaat op het gebied van vitaliteit, meedoen, verantwoord wonen en omzien naar elkaar.

Het met elkaar meedoen aan de goedgemutste breicampagne draagt niet alleen nationaal bij aan de initiatieven van het ouderenfonds. Door lokaal met elkaar aan de slag te gaan draagt de breicampagne bij aan de saamhorigheid en sociale binding in de dorpen.

De goedgemutste breicampagne is een landelijke campagne, waarbij mutsjes gebreid en gehaakt worden voor op smoothies van Innocent. Van elke verkochte smoothie met mutsje gaat een bedrag naar het Nationaal Ouderenfonds. Met de campagne wordt er aandacht gevraagd en geld opgehaald voor eenzame ouderen in Nederland.

Kijk voor meer informatie over de kernteams op staging2.kr8vanraalte.nl en volg de facebookpagina kernteams gemeente Raalte om op de hoogte te blijven van initiatieven in de kernen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.