ribs and blues verlengt samenwerking met stoppelkaters

Groot Beumer was er blij mee. “Voor ons is deze samenwerking erg belangrijk. De Stöppelkaters leveren elk jaar weer veel vrijwilligers voor de opbouw en afbraak. Als je daarvoor betaalde krachten moest aantrekken, dan wordt het erg kostbaar om zo’n groot festival te organiseren. Nog belangrijker is eigenlijk dat je met deze samenwerking veel draagvlak in de samenleving krijgt. Dat is voor ons maar ook voor andere evenementen in Salland erg belangrijk. Bovendien is de samenwerking eigenlijk al vanaf het begin heel erg goed. We kennen elkaar en er is wederzijdse waardering.”

Daarbij past ook de locatie waar het contract officieel werd ondertekend; Raalte on Ice. “We zochten een mooie gelegenheid om dat contract te ondertekenen. Ik zei dat ik in ieder geval wel een bijzondere locatie had, het IJscafé hier.” Groot Beumer gaf namens het Platform Toerisme en Recreatie eerder dit jaar de eerste aanzet voor Raalte on Ice.

Ribs & Blues is inmiddels druk bezig met de invulling van het komende festival op 19, 20 en 21 mei. “We hopen op korte termijn de namen voor de zaterdagavond te kunnen presenteren. En dat worden weer echt grote namen,” zo wil de preses alvast kwijt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.