raalter uitdaging kijkt trots terug

De Raalter Uitdaging is een initiatief van Willy Haarman en Jan Reimert. Vanuit hun rol bij de Kring Raalter Werkgevers waren zij de eerste aanjagers. De Raalter Uitdaging is in de plaats gekomen van de eerdere Beursvloer, speciale bijeenkomsten voor ondernemers en maatschappelijke organisaties. In tegenstelling tot dat initiatief is de Raalter Uitdaging echter het hele jaar actief. Als verenigingen en stichtingen zich met een verzoek bij de Raalter Uitdaging melden, zet een matchgroep van ondernemers haar netwerk in om er invulling aan te geven.

“We bemiddelen in vraag en aanbod van materialen, meubels en andere spulletjes, en menskracht, denk aan helpende handen, kennis en creativiteit”, vertelt Henny Zomer van de Raalter Uitdaging. Ook bedrijven kunnen zich bij de Raalter Uitdaging melden als ze spullen beschikbaar hebben. Op het moment dat de Raalter Uitdaging hiervan bericht krijgt, gaat de matchgroep op zoek naar matches. Henny: “Ons doel is om bedrijven te stimuleren om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen.”

Laptops
Een greep uit de wapenfeiten: knutselmateriaal voor een knutselgroep; bingoprijsjes voor de bingotafel; een vlogteam voor het centrum van Raalte; een fotografe die ingezet werd voor het maken van bedrijfsfoto’s; bedrijfspartners voor het project Eettafel; hulp bij het maken van flyers; een tweede leven voor lcd-schermen; levering van laptops; een piano voor concerten; fauteuils die een nieuw huis vonden; grote pannen om in te koken; adviesvraagstukken met betrekking tot de verbouw van een verenigingspand; een ontspanningsmiddag door studenten en vloggers voor een ondernemersvereniging.

De Raalter Uitdaging is voor meerdere verenigingen/stichtingen op zoek naar opslagruimte. Iets in de aanbieding of als vereniging of stichting ook aanhaken? Ga naar staging2.raalteruitdaging.nl en vul daar het aanvraagformulier in of bel met Henny Zomer, mob. 06-23447110.

Aanvragers
De volgende verenigingen/stichtingen hebben de Raalter Uitdaging al gevonden:
Platform Raalte Armoedevrij
KansPlus Midden Overijssel – de Soos
Wijz Raalte
R.O.V.
Vrienden van de hospice De Cirkel
De Stamhoeve
VluchtelingenWerk Oost Nederland
HHZD Heino
Taalpunt Raalte/Heino
Stichting Leergeld Salland
Dorpshuus Heino
Adviesraad Gehandicapten Raalte
Heino Vokaal
Het Lommerrijk Luttenberg
Humanitas Raalte
IJsclub Ter Heijne Heino
Tennisvereniging Ramele Raalte
Carinova
De Hartkamp
Buurtboerderij Het Oosterbroek
De Parabool
De Laarman
HHCP Filippijnen
Vriendendiensten Deventer
Stichting vrienden van de Horsthoeve

De volgende bedrijven/partijen hielpen mee:
Korbeld Bloemen
Creashop Duymelot
Azerty
De Jong & Laan
Landstede Raalte
Willemien Haarman
Multilight Holland BV
Beaphar BV
N35 Media
Dorpshuus Heino
Rabobank
Boerhof Projectinrichters
Salland Wonen
L. van der Grift
IT-Rex
Autorestauratie Raalte
Intersport Schutte Raalte
Solid Finance
Rode Kruis
Vital Centre Raalte
Bruna Raalte
K&K relatiegeschenken
Zomertijd Sport- en ontspanningsmassage
Van der Most Bakkerij
vantErve Advies

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.