raaltenaar gooit net naast wereldrecord darten

Het huidige record is 581 gescoorde punten in een minuut. Leon kwam tot respectievelijk 549 en 547. “Ik had een matige dag. Ik kon het al merken met het ingooien. Je kan zo’n wereldrecordpoging helaas niet plannen op een goede dag.” Aldus Leon. “Een klein beetje meer geluk en het was raak geweest.”

Over drie maanden zal er weer een poging volgen. Dit moet weer officieel worden aangevraagd. “Er komt veel kijken bij dit hele proces, maar dat is voor mij juist de uitdaging.”

Naast deze onsuccesvolle poging is er wel een wereldrecord in het Freestyle voetbal verbroken, namelijk Most sitdown football crossovers in 30 seconds. Het oude record stond op naam van een Indiër met 58. Leon kwam tot maar liefst 72. Inmiddels zijn 5de wereldrecord in deze sport. Binnenkort worden de documenten opgestuurd naar Guinness World Records waar ze beoordeeld worden en goedgekeurd als de regels zijn gehandhaafd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.