r g v kwiek introduceert bodyshape

 

Bodyshape is een les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrand je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam. Bodyshape is daarom de perfecte les voor personen die willen afvallen, aan hun conditie willen werken en kracht willen opbouwen.

Kortom: Bodyshape is een voor iedereen toegankelijke conditietraining op muziek, waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. De Bodyshape les wordt gegeven door Gerda Bos, zij is een enthousiaste gecertificeerde groepslesinstructeur.

De les vindt plaats op donderdagochtenden van 09.00 tot 10.00 uur in De Boeierd. De eerste les is op 11 januari en is geschikt voor alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op staging2.rgvkwiekraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.