Home / archiefcentraal / popquiz met live muziek in het holstohus

popquiz met live muziek in het holstohus

Alle quizvragen hebben betrekking op de Top 2000-lijst van 2017 en worden muzikaal omlijst met live muziek van Harmonie & Friends, een gelegenheidscollectief dat bestaat uit leden van de Olster Harmonie en de band Riverside Junction. Zij brengen een aantal grote hits uit de Top 2000 ten gehore. Na afloop volgt er een nog een set. De grote zaal van het Holstohus wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een muziekcafé.

Inschrijving kan via www.bestemuziekkennerolst.nl. Deelname is gratis. Aanvang is om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Ook mensen die niet meedoen, zijn welkom. De beste muziekkenner van Olst wordt mede mogelijk gemaakt door SMOW, Olster Harmonie en ut Huus. Voor meer informatie zie de facebook pagina Beste Muziekkenner Olst.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.