popquiz met live muziek in het holstohus

Alle quizvragen hebben betrekking op de Top 2000-lijst van 2017 en worden muzikaal omlijst met live muziek van Harmonie & Friends, een gelegenheidscollectief dat bestaat uit leden van de Olster Harmonie en de band Riverside Junction. Zij brengen een aantal grote hits uit de Top 2000 ten gehore. Na afloop volgt er een nog een set. De grote zaal van het Holstohus wordt speciaal voor deze gelegenheid omgebouwd tot een muziekcafé.

Inschrijving kan via staging2.bestemuziekkennerolst.nl. Deelname is gratis. Aanvang is om 20.00 uur. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. Ook mensen die niet meedoen, zijn welkom. De beste muziekkenner van Olst wordt mede mogelijk gemaakt door SMOW, Olster Harmonie en ut Huus. Voor meer informatie zie de facebook pagina Beste Muziekkenner Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.