Home / archiefcentraal / poll een verbod op zwaar knalvuurwerk is een goed idee

poll een verbod op zwaar knalvuurwerk is een goed idee

Ze benadrukt dat het niet om een algeheel vuurwerkverbod gaat, maar denkt dat het knalvuurwerk wat veel oorschade veroorzaakt beter verboden kan worden. De regeringspartijen willen zich vooral blijven focussen op de aanpak van illegaal vuurwerk. Minister Grapperhaus heeft zich nog niet uitgesproken over de kwestie.

Uitslag poll: Een darter zou genomineerd moeten kunnen worden bij een sportverkiezing
Het WK Darts in Londen is in volle gang. Miljoenen Nederlanders kijken naar het evenement en de Nederlander Michael van Gerwen wint al jaren bijna alle toernooien. Ondanks de successen van Van Gerwen blijft een nominatie voor ‘Sportman van het Jaar’ uit. Wij vroegen de lezers of een darter ook genomineerd zou moeten kunnen worden bij een sportverkiezing. Zo’n 60% was het eens met de stelling. 40% denkt niet dat een darter op het podium hoort.

[poll id=226]

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.