poll de regels voor de organisatie van een evenement zijn te streng

“Wat me dan opvalt is aan hoeveel eisen zo’n evenement moet voldoen. Ik licht er een paar uit. Er moet beveiliging komen. Twee man sterk die de hele avond hebben lopen te koukleumen omdat er niets voor hen te doen was. Een verkeersregelaar, want het kon toch nog weleens druk worden bij het rondje om de kerk op een regenachtige zaterdagavond. Is dat nou allemaal wel nodig?”

De poll van deze week luidt:

[poll id=219]

Zwarte Pietendiscussie
Op 23 november kwam het AD met een #Sinterklaasbestand. Zij pleiten om geen discussie te voeren zolang Sinterklaas in het land is. In een artikel op de website van het AD schrijft Hans Nijenhuis, hoofdredacteur AD, dat hij gezamenlijk wil afspreken dat er geen acties worden gevoerd die zowel voor als tegen Zwarte Piet zijn. Dit om de kinderen te laten genieten van Sinterklaas.

Het AD kan op bijval rekenen van de inwoners in Salland en het Vechtdal. Een overduidelijke 96% was het eens met de stelling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.