politieke avond over sport beleid in raalte

Aan de bijeenkomst wordt medewerking verleend door Monique Swartjes. Monique is trainer/coach van Kwiekhandbal-dames 1, technische manager van de handbalschool en docent bij het NHV. Zij heeft alle ontwikkelingen op het gebied van lokaal sportbeleid van nabij meegemaakt, en kan dus vertellen vanuit de praktijkervaring. Naast een oriëntatie op de actuele situatie wordt met name ook gekeken naar de kansen en de uitdagingen.

Deze avond is primair bedoeld voor leden van BurgerBelangen, maar ook overige belangstellenden uit de gemeente Raalte zijn van harte welkom. Als je een heel expliciete mening, grief of wens hebt t.a.v. het sportbeleid adviseren we je om vooraf even contact op te nemen, zodat dit ingepast kan worden. Aanmelden is dus gewenst en kan via info@burgerbelangenraalte.nl

Deelname is gratis. De avond begint om 19.30 uur in de vergaderruimte van Tijenraan. Voor meer informatie: 06-38073565.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.