owsome bikers organiseren mountainbike toertocht

Op zaterdag 23 december om klokslag 13:00 uur vertrekt het peloton vanaf Café Ruimzicht op de Boskamp. Er zijn twee routes, van ca. 37 en 47 kilometer, die over bekende en minder bekende tracks in het prachtige IJssellandschap leiden. NTFU-leden betalen 5 euro, overige deelnemers 7 euro en inschrijven kan vanaf 11:30 uur.

Na terugkomst in het café wacht, naast het welverdiende kruidenbittertje, ook een bruisende afterparty met DJ tot in de late (of vroege) uurtjes. Kom zaterdag de 23e met of op de mountainbike naar de Boskamp en mis de beruchtste toertocht van Salland niet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.