overweg olie viert 10 jarig bestaan met vernieuwde webshop

Vader Ton en zoon Bram hebben het afgelopen decennium steeds meer klanten uit vooral de agrarische en de automotive sector voorzien van olieproducten en ze zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Overweg Olie startte in 2007 in de regio Salland, maar inmiddels is het Raalter bedrijf steeds meer landelijk en zelfs tot in België actief.

In familiebedrijven loopt de visie op zakendoen tussen de oude en jonge generatie niet altijd synchroon. Vader en zoon Overweg werken echter prima samen en geven elkaar alle ruimte. Ton Overweg: “Ik kom bij veel bedrijven en zie maar al te vaak dat de oudere generatie een te zware stempel drukt op de bedrijfsvoering. Dat gaat volgens mij ten koste van een gezonde groei. Daarom stimuleer ik Bram bij zijn ideeën en wil ik geen remmende factor zijn.”

Bram is er trots op dat zijn vader openstaat voor nieuwe ontwikkelingen en dat hij daardoor alle ruimte krijgt om innovatief te zijn. “Ik zie bijvoorbeeld veel toekomst in e-commerce, onze klanten online voorzien van het beste advies en het verkopen van onze olieproducten via internet. Daarom heb ik de hulp ingeroepen van Dennis Haarman, een e-commerce manager die met zijn bedrijf d-etail specialist is op het gebied van digitaal zakendoen. Samen met Dennis heb ik onze online strategie bepaald en dat heeft ertoe geleid dat wij een compleet nieuwe webshop hebben laten bouwen. Met deze webshop kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.”

Kroon-Oil
Overweg Olie is sinds de oprichting official partner en toegewijd leverancier van Kroon-Oil. “Wij hebben alle vertrouwen in Kroon-Oil producten voor wegverkeer, landbouw en industrie. Daarom verkopen we uitsluitend Kroon-Oil producten en ook ons eigen private label wordt door Kroon-Oil geproduceerd”, aldus Bram.

“Uiteraard heeft onze nieuwe webshop een directe koppeling met de data van Kroon-Oil. Zo krijgt de bezoeker altijd adequate en de meest actuele informatie, smeermiddelenadviezen, productinformatie, foto’s en voorraad. Bovendien beschikt onze webshop over een kenteken-adviestool en een ‘slim zoeken’ optie.” Ton vult aan: “Voor Kroon-Oil is het een belangrijk bijkomend voordeel dat wij aan zowel bedrijven als particulieren leveren. Kroon-Oil levert namelijk alleen aan bedrijven en wij zijn de eerste webshop partner met een koppeling van Kroon-Oil die ook aan particulieren levert.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.