osv95 start nieuw sportaanbod in wijhe

U kunt denken aan: Badminton, basketbal, volleybal, tennis, voetvolley, toestellenparcours, circuit, hardlopen, skigym, hockey, trefbal, bowlen, fietsen. Kortom er komt van alles aan bod. Het is gevarieerd en u bepaalt zelf de intensiteit/belasting. De lessen worden gegeven in de sporthal Spoc in Wijhe (De Lange Slagen 29, 8131 DP Wijhe) op de volgende woensdagen van 19.30 -20.30 uur.

17, 24, 31 januari
7, 14, 21, 28 februari
7, 14 en 21 maart

Sportmix is een pilot van 10 weken. De kosten per deelnemer bedraagt € 35,00 voor 10 lessen. Voorwaarde voor het doorgaan van de pilot is dat er zich minimaal 6 personen hebben opgegeven. Is er genoeg animo na de pilot, dan zullen deze lessen blijvend gegeven gaan worden. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde leiding.

Voor opgave, informatie en/of vragen kunt u mailen:
sietske75@home.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.