open heinos kampioenschap potstoten bij marktzicht

Alle reden dus voor de organisatie om vrijdag 29 december op herhaling te gaan. Voor wie het fenomeen niet kent: potstoten is een spectaculaire variant van de edele biljartsport waarbij meerdere deelnemers in actie komen.

Er wordt gespeeld met een witte en rode bal en in het midden van het biljart wordt een obstakel in de vorm van een huisje met gaten geplaatst. De bedoeling is dat de rode bal zodanig lastig wordt neergelegd dat de volgende speler ‘m niet kan raken. Bij drie missers ben je uit de competitie en zo is aan het eind van de avond bekend wie de winnaar is.
Dankzij de sponsoren Marktzicht, RGT Tweewielercentrum, Eilander Bestratingen, café d’Olde Wettering, Bandencentrum Heino, Koggel Houthandel en Slagerij Mekers zijn drie aantrekkelijke prijzen te winnen.

De winnaar gaat naar huis met een geldbedrag van 200 euro, de nummer 2 met 100 euro en de nummer drie met een vleesschotel van 75 euro.
Het Open Heino’s Kampioenschap potstoten gaat 29 december om 20.00 uur van start en het wordt aan elkaar gepraat door spreekstalmeester Johan Compagner. In de loop van de avond zorgt de band Schot deur ’t Pleeraam voor een vrolijke noot en dat het nog lang gezellig blijft bij Eetcafé Marktzicht.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.