opbouw ijsbaan raalte in volle gang

Op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag na is die alle dagen geopend. De ijsbaan komt onder een enorme tent te staan. Daar zullen verschillende extra activiteiten worden georganiseerd. De kosten van het hele project: een kleine 100.000 euro.

Stichting Raalte on Ice tekent voor de organisatie van het hele gebeuren. Als het aan bestuursleden Roné en Marc ligt, wordt de ijsbaan een jaarlijkse traditie. “We zijn ervan overtuigd dat het kan. We hebben vooraf goed rondgekeken in het land. Her en der op bezoek geweest en navraag gedaan. Ook over de opbrengsten natuurlijk. We zijn er nu nog heel druk mee, maar als het goed is, ligt er volgend jaar een draaiboek. Een beetje bijsturen nog en dan zal het allemaal vast niet meer zoveel tijd kosten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.