oliebollenactie van scouting raalte

De Scouting-leden gaan op vrijdag 29 en zaterdag 30 december langs de deuren in Raalte. Van te voren bestellen is ook mogelijk. Dit kan via tel. 0572-358375 of via de website oliebollen.scouting-raalte.nl. De bestellingen kunnen worden bezorgd op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondagochtend 31 december, waarbij de besteller zelf het dagdeel kan bepalen (op vrijdag en zaterdag ook ’s avonds).

De scouts staan bovendien op 29 en 30 december met een stand bij de Welkoop in Raalte. Daar zijn de oliebollen en appelbeignets beide dagen tussen 10.00 en 17.00 uur ook verkrijgbaar. Tien oliebollen of vier appelbeignets kosten 6 euro; vijf krentenloze oliebollen 3 euro. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de jeugdleden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.