nieuwjaarsparty in taveerne tivoli

Op het programma staat een optreden van de band The Buccaneers. Dat betekent ouderwetse surf en rock ’n roll. DJ de Apotheker staat achter de draaitafels. Hij draait vetkuivenmuziek en soul uit de jaren ’50 en ’60, classic rock uit de jaren ’70 en feelgood-muziek uit de jaren ’80 en ’90 en af en toe ook wat met een scherp randje.

“Met bollen, bubbels, knallen en muziek samen het oude jaar uit, samen het nieuwe jaar in”, stelt Rienk Jonker. Hij zwaait sinds begin dit jaar samen met partner Eva Middelbosch de scepter over Taveerne Tivoli. Het is daarom hun eerste jaarwisseling in de horecagelegenheid aan de Zwolsestraat. “Tot voor enkele jaren kon iedereen hier in de nieuwjaarsnacht al proosten op het nieuwe jaar. We herstellen die traditie, maar kiezen ervoor om het feest al om 22.00 uur te laten beginnen.

Vriendengroep De Feestweekendjes verleent graag haar medewerking. “We willen van de jaarwisseling een feest voor iedereen maken. En dat op loop- en fietsafstand van huis”, aldus Fred Tulling van de vriendengroep.

Kaartjes voor de Nieuwjaarsparty kosten 12,50 euro. Ze zijn verkrijgbaar bij Taveerne Tivoli en bij Annie Schulten Lederwaren aan de Herenstraat in Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.