nieuwjaarsconcert in willem hendrik zwart hal

Harm Hoeve en Arjan & Edith Post hebben een afwisselend programma samengesteld. Enkele muziekstukken die zij ten gehore brengen zijn: ‘Intrada: Halleluja Psalm 150’ van G.F. Händel, ‘Concert voor twee trompetten’ van F. Manfredini, ‘Lied an den Mond’ van A. Dvorak en ‘Bridege over troubled water’ van P. Simon & A. Garfunkel.

Harm Hoeve is een musicus die graag direct wil communiceren met zijn luisteraars en ze enthousiast wil maken voor de prachtige klanken van het orgel en haar muziek. Hij probeert de noten zo tot leven te wekken, dat de boodschap van de muziek op een aansprekende wijze overkomt. Zijn orgelspel kenmerkt zich door contrasten en dynamiek.

Het duo Arjan & Edith treedt regelmatig op tijdens (koor)concerten en CD opnamen. De kenmerkende klank van de beide trompetten is inmiddels vermaard. Door hun professionaliteit en muzikaliteit en niet te vergeten de inmiddels jarenlange ervaring, mengt de trompetklank zich feilloos met de mooie orgelklanken. Er ontstaat een prachtig samenspel.

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: adhuetink@gmail.com of via staging2.huetink-royalmusic.nl. Nieuwsgierig naar het volledige programma? Kijk dan ook even op de site. De entree bedraagt €15,00 per persoon, inclusief koffie/thee en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 13 jaar hebben gratis toegang.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.