nieuw talent op verkiezingslijst cda olst wijhe

Foto: De eerste zeven op de CDA-kandidatenlijst met staand van links naar rechts: Rens Das, Jolande Olthof, Riny van der Kolk en Sander Klos. Op de voorste rij van links naar rechts: Elleke Steenbergen, Hans Kamphuis en Herman Engberink.

Kenmerkend voor de verkiezingslijst van CDA Olst-Wijhe is een mix van ervaring en vernieuwing. De lijst bevat maar liefst vier nieuwe namen: Jolande Olthof, Elleke Steenbergen, Riny van der Kolk en Sander Klos. Jolande Olthof uit Wijhe staat als tweede op de lijst. Met haar kerkelijk jeugdwerk en diverse kinderactiviteiten en in ’t Langhuus zet ze zich al jarenlang in voor de gemeenschap. Huidig wethouder Herman Engberink staat als nummer drie op de lijst. Het CDA Olst-Wijhe is blij met het werk dat hij verzet voor de gemeente. Mocht het CDA in de volgende raadsperiode weer deel uitmaken van de coalitie, dan ziet de partij hem graag weer terug als wethouder.

Op de vierde plaats staat Elleke Steenbergen. Met inzet en betrokkenheid maakt zij zich sterk voor integratie en participatie van vluchtelingen in Olst-Wijhe. Als medewerker van Ut Huus staat zij dicht bij ontwikkelingen en veranderingen die zich voordoen in de samenleving. Sander Klos uit Den Nul staat op de vijfde plek. Hij doet bestuurswerk in de sport en is adviseur van energiecoöperatie Goed Veur Mekare. Zesde en zevende plaatsen zijn er voor Riny van der Kolk en Rens Das, beiden uit Wijhe

Ellis Lugtenberg en Lisanne Spanbroek, beiden uit Olst, zijn niet herkiesbaar. Ook Ben Habers, de financiële man van de fractie, keert niet terug. Spanbroek gaat haar studie afmaken en blijft actief in landelijke CDA-gelederen, Lugtenberg wil meer tijd besteden aan het eigen agrarische bedrijf. Habers gaat genieten van meer vrije tijd.

Het CDA-motto van de komende verkiezingen is ’thuis in Olst-Wijhe’. De volledige kandidatenlijst staat op staging2.cda.nl/overijssel/olst-wijhe. Voor meer info mail naar afdelingsvoorzitter Alfred Jansen via jansen@demediaan.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.