negende editie van regionale kerstsamenzang raalte

Daarnaast kan genoten worden van mooie kerstmelodieën die in een zeer afwisselend programma door andere deelnemers ten gehore worden gebracht. Zoals te zien aan de deelnemerslijst, is de Kerstsamenzang Raalte steeds meer een regionaal gebeuren.

De deelnemers melden zichzelf aan en de organisatie maakt daaruit een keus, zodat er een mooie afwisseling ontstaat in Kerstmuziek. De deelnemers zijn: Gemengd koor Viva Voce, Raalte / Vrouwenkoor Sincero, Heino / Popkoor 4ever Young, Dalfsen / Mannenkoor Salland Vocaal Raalte (org.) / Kwintet Koperblazers van Ons Genoegen, Heino / organist Paul Beunders, Raalte / Kerstmannenorkest van St. Caecilia, Raalte.

De rode draad wordt dit jaar verzorgd door Ds. Martje Veenstra, Wijhe.
Algehele muzikale leiding Wim van Lenthe.

Natuurlijk is het na afloop weer gezellig op het kerkplein: Kerstmannenorkest en kraampjes met gratis oliebollen, glühwein en warme chocolademelk. De onkosten voor huur, licht en geluid en aankleding kunnen grotendeels gedekt worden dankzij een groot aantal sponsoren. Zie hiervoor ook: staging2.kerstsamenzangraalte.nl

De toegang is zoals altijd gratis, maar er is een deurcollecte voor een goed doel.

Dit jaar is het Goede doel: Algemene Hulpdienst Raalte.
Vrijwilligers van de Algemene Hulpdienst staan altijd klaar voor degenen die door ziekte, handicap, leeftijd of andere omstandigheden geen beroep kunnen doen op bestaande hulpinstanties of op mensen uit de eigen omgeving. staging2.hulpdienstraalte.nl

H. Pauluskerk aan de Westdorplaan te Raalte.
Aanvang 19.00 uur. Kerk open om 18.30 uur. Einde rond 21.00 uur.

Meer foto's