milieuonderzoeksagenda energievisie ter inzage tot eind van de maand

De notitie ligt van 6 tot en met 31 december ter inzage. Iedereen kan schriftelijk een zienswijze indienen. De gemeente hecht veel waarde aan een open proces waarin alle belangen worden gehoord. Daarom organiseert zij twee bijeenkomsten waar iedereen wordt geïnformeerd én kan meedenken over de onderzoeksagenda. Maar ook over de manieren waarop inwoners kunnen profiteren van windmolens en zonnevelden in de gemeente. De bijeenkomsten vinden plaats op 7 december (Holstohus Olst) en op 13 december (gemeentehuis Wijhe). De avonden zijn gelijk van opzet en starten om 19.15 uur.

Meer informatie over de avonden en de Notitie Reikwijdte en Detailniveau vindt u op staging2.olst-wijhe.nl/energievisie. Op deze pagina kunt u zich ook aanmelden voor de bijeenkomsten. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.