meldpunt zorg en sociaal domein van zorgbelang overijssel

De meldingen worden geanonimiseerd en opgeslagen in het registratiesysteem. Alle binnengekomen meldingen worden gesorteerd per onderwerp en gebruikt voor signaleringsdoeleinden. Zorgbelang Overijssel vermeldt periodiek de gemelde knelpunten via een nieuwsbrief. Signalen worden ook regelmatig besproken met zorgaanbieders, gemeenten, zorgverzekeraars et cetera.

U kunt uw melding sturen naar: meldpunt@zorgbelang-overijssel.nl of melden via de website staging2.zorgbelang-overijssel.nl 
Het Meldpunt is alleen bedoeld om de knelpunten en ervaringen te melden. Wenst iemand contact met een van onze cliëntondersteuners, dan kan dit via 074-291 35 97, via e-mail adviespunt@zorgbelang-overijssel.nl of via een contactformulier op onze website staging2.zorgbelang-overijssel.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.