meezoeken naar de verhalen uit het sallandse landschap

Voor onder andere het verhalenproject in Raalte, over de relatie tussen Plaskerk met de bijzondere fresco’s, adel en de ontwikkeling van het Boeteler- en Heeterveld, worden vrijwilligers gezocht die het leuk vinden inwoners te interviewen en deze verhalen op te schrijven. Voor de vrijwilligers wordt een cursus georganiseerd die bestaat uit drie avonden waarin zowel wordt ingegaan op de Overijsselse landschapsontwikkeling als op het interviewen en optekenen.

Mensen die geïnteresseerd zijn om vrijwilliger te worden kunnen meer informatie krijgen op staging2.landschapoverijssel.nl/erfgoed

Foto: Willem Heijdeman

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.