martijn jumelet lijsttrekker pvda olst wijhe

“Martijn Jumelet loopt al een tijdje mee in de lokale politiek. Eerst als bestuurslid van de PvdA en steunfractielid en sinds kort als raadslid. Hij weet echt van wanten”, zo stelt oud-burgemeester Bert Hinnen namens de adviescommissie. “Martijn is een sociale jongen die midden in de gemeenschap staat. En dat past perfect bij de wijze waarop wij als PvdA in Olst-Wijhe willen functioneren. Prettige bijkomstigheid is dat Martijn relatief jong is en daarmee wellicht ook een nieuwe groep kiezers kan aanboren”.

Martijn Jumelet heeft zijn roots op Den Nul liggen en woont nu met zijn echtgenote en twee jonge kinderen in Olst-Wijhe. Jumelet is werkzaam in de autobranche. Eerder was hij voorzitter van de medezeggenschapsraad van de obs Ter Stege in Olst.  Jumelet is blij met het vertrouwen dat in hem wordt gesteld. “Ondanks de landelijke tegenwind heeft de PvdA Olst-Wijhe zich de afgelopen vier jaar op een positieve wijze gemanifesteerd. Zowel binnen als buiten de raadszaal. Kritisch maar altijd constructief. Die lijn wil ik met enthousiasme voortzetten”, aldus de nieuwe lijsttrekker van de PvdA Olst-Wijhe.

De complete, 24 namen tellende, kandidatenlijst van de PvdA Olst-Wijhe wordt medio januari 2018 gepresenteerd. “Een mooie mix van talent en bestuurlijke routine. En dat aangevuld met een aantal opvallende lijstduwers”, aldus Bert Hinnen. In de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de PvdA een serie dorpsgesprekken en zal ook het verkiezingsprogramma worden gepresenteerd. Daarnaast legt de huidige fractie publiekelijk verantwoording af voor de afgelopen vier jaar. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.