ludieke staking basisschool wijhe

Om 8:45 uur start de dag gezamenlijk op het schoolplein, om vervolgens met alle leerlingen, leerkrachten en aanwezige ouders, in een optocht door de Boerhaar te lopen. Daarbij voeren ze actie door veel lawaai te maken. Vervolgens gaan de kinderen van groep 5 tot en met 8 met hun juffen spandoeken maken. ’s Middags om 13:00 uur gaat het gezelschap naar het centrum van Wijhe om met spandoeken, toeters en bellen actie te voeren. Zij zullen in het centrum van Wijhe én op het gemeentehuis gaan ‘staken’.

Basisschool de Bongerd hoopt op deze ludieke manier het signaal af te geven dat er iets moet veranderen in het basisonderwijs en hoopt op deze manier meer te bereiken dan met het sluiten van de deuren voor één dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.